KATEGORİLER
- En Yeniler
- Dünya Edebiyatı
- Türk Edebiyatı
- Tarih - Araştırma
- Anı - Biyografi
- Toplum ve Siyaset
- Kent Kültürü
- Yabancı Dilde Kitaplar
- Ev - Aile - Toplum
- Sağlık ve Kişisel Bakım
- Bitkiseverin Kitaplığı
- Beslenme ve Diyet
- Yemek ve Mutfak Kültürü
- Toplum ve Ekonomi
- İş ve Yönetim
- Sinema
- Müzik
- Fotoğraf
- Mimarlık
- Sanat Dizisi
- Taschen Temel Sanat Dizi
- Sanatçılar, Akımlar, Yapıtlar
- Uygulamalı Sanat Dizisi
- Felsefe-Estetik
- Temel Eserler
- Toplumbilim - Kültür
- Sözlük-Dil
- Bilim - Teknik
- Çeşitli Kitaplar
- Kitap Gazetesi
- Okul Öncesi Kitapları
- Miffy
- Kaynak Kitaplar
- Masal Kitapları
- Çocuklar İçin Klasikler
- Eğlenceli Serüvenler Dizisi
- Seçimler Dizisi
- İlk Gençlik Kitapları
- Çizgi Romanlar
- İndirimli Kitaplar
- E-Kitap
- Sesli Kitap
- Dağıtımını Yaptığımız Ürünler
REMZİ'DE ÇOK SATANLAR
-
Artists: Their Lives and Works (Dorling Kindersley)
-
Books That Changed History (Dorling Kindersley)

ISBN: 978-975-14-1843-2
Sayfa Sayısı: 296
Ebat: 155 x 240 mm
Yayın Tarihi: 21.02.2018
Fiyatı: 37.50 TL
0-2 Yaş Doğru Beslenme
Şirin Seçkin, Dr.
"Adım adım beslenme önerileri"
İlk iki yıldaki doğal ve dengeli beslenme, yaşam boyu devam edecek olan beslenme alışkanlığımızı belirler. Damak zevkimizin büyük kısmı bu yaşlarda gelişir. Doğru başlamak, yanlışı düzeltmekten çok daha kolaydır. Böyle bir başlangıçla uzun, sağlıklı, başarılı, mutlu ve kilo sorunu olmadan yaşayabiliriz.
Bu rehber kitapta, 2018 yılına kadar yapılan araştırmaların derlenmesiyle oluşturulmuş beslenme önerilerinin yanında, ilk iki yaşta bebek beslenmesiyle ilgili anne-babanın aklına gelebilecek 300’e yakın sorunun da yanıtlarını bulabilirsiniz.
- Hangi ay hangi gıdaları vermelisiniz?
- Ek besinlere başlarken kaşık yerine kendi eliyle mi yemeli?
- Eliyle yemeye nasıl ve ne şekilde başlamalı?
- Neler yedirerek bebeğinizin zekâsını arttırabilirsiniz?
- Çocuğunuzu hangi dönemde yeni tatlara daha kolay alıştırabilirsiniz?
- Yerken neden inatçı tavırlar takınır?
- Yemek konusunda seçici olmasını nasıl engellersiniz?
Kitap ayrıca beslenme tarihinde moda olmuş akımları, modern beslenmenin yanlış ve doğrularını, değişen yemek pişirme ve saklama tekniklerini de gözden geçiriyor ve güncelliyor...