REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

 
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2019
TÜRKÇE
  1. Sarmal

    Murat Ağırel

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Psikiyatrinin Kara Kitabı

    Oytun Erbaş

      (Siyah Kuğu Yayınları)
  3. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  4. Son Av

    Jean-Christophe Grangé

      (Doğan Kitap)
  5. Yaşam Sevinci

    Ümit Aktaş

      (Alfa Yayınları)
  1. How To Eat

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  2. Practical Ayurveda   (Dorling Kindersley)
  3. Knife

    Jo Nesbo

      (Random House)
  4. Japonisme

    Erin Niimi Longhurst

      (HarperCollins)
  5. Indistractable

    Nir Eyal

      (Bloomsbury)
  1. Metastaz

    Barış Terkoğlu – Barış Pehlivan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  3. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  4. Tarihe Geçen Savunmalar

    Ömür Uzel

      (Karakarga Yayınları)
  5. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Butik Pastacılık
ISBN: 978-975-14-1531-8
Sayfa Sayısı: 192
Ebat: 197 x 253 mm

Butik Pastacılık

Peggy Porschen



Nefis pastalar, kapkekler ve çay saati lezzetleri…


Peggy Porschen, pasta tasarımında günümüzün önde gelen isimlerinden biri. Titiz işçiliği ve pastacılığa duyduğu tutkuyla tanınan Porschen’in yarattığı seçkin sanat eserleri, tatları kadar görüntüleriyle de insanı büyülüyor.

Butik Pastacılık, geleneksel pastacılık ile günümüzün sade ve şık tasarımını birleştiren eşsiz tarifler sunuyor.

Porschen’in bu yeni kışkırtıcı kitabı, pastacılık konusunda hevesli herkesin başvurabileceği renkli bir kaynak.

“Peggy’nin pastası çok güzeldi. Mükemmel bir düğün pastasıydı! Öyle lezzetliydi ki, kırıntısı bile kalmadı...” Kate Moss