REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

02.12.2019 - 08.12.2019
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2018
TÜRKÇE
  1. Her Yerde Kan Var

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  2. Kara Kutu: Yüzleşme Vakti

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  4. Kulaktan Dolma Tarifler

    Şemsa Denizsel

      (Okuyan Us Yayınları)
  5. Beni Kör Kuyularda

    Hasan Ali Toptaş

      (Everest Yayınları)
  6. Sakin

    Ege Soley

      (Doğan Novus)
  7. İstanbul

    Emre Kongar

      (Remzi Kitabevi)
  8. Umberto Arte ile Sanat

    Umberto Arte

      (Destek Yayınları)
  1. How To Fight

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  2. How To Love

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  3. Life 3.0

    Max Tegmark

      (Penguin)
  4. Japonisme

    Erin Niimi Longhurst

      (HarperCollins)
  5. The Testaments

    Margaret Atwood

      (Random House)
  1. Mustafa Kemal

    Yılmaz Özdil

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Saklı Seçilmişler

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
  4. Savaş Sanatı

    Sun Tzu

      (Remzi Kitabevi)
  5. İran Masalları

    Kolektif

      (Karakarga Yayınları)
  6. Dünya Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Kulaktan Dolma Tarifler
ISBN: 978-605-9318-68-6
Sayfa Sayısı: 319
Ebat: 165 x 230 mm

Kulaktan Dolma Tarifler

Şemsa Denizsel



“İyi yemek herkesin hakkı”

Tutku ile gerçek her zaman yan yanadır. Tam da bu yüzden kantinden beri Şemsa Denizsel bize hakiki lezzetler sunuyor. Bu devirde çok az bulunabilecek bir eser var burada: Numarasız, boyamasız, gerçek bir yemek kitabı. Her satırı tutkuyla yazılmış…

Öyküsü olan bir yemek kitabı bu. Sahici, doğrudan ve olduğu gibi. Bir makarna hamurunda Şemsa Denizsel’in bu yolda attığı ilk adım var örneğin. Enginarın anlatacakları, yumurtanın söyleyecekleri var. Yalnızca sofranıza değil, kalbinize de iyi gelecek öyküler anlatacaklar aslında bir bir.

Olasıdır ki “varlığı insana iyi gelen kitaplar” serinize ekleyeceksiniz, iyi de edeceksiniz. Bırakın kendinizi, Şemsa Denizsel ve yemekleri alsın sizi kendi öykülerinin içine…