REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

13 - 19 Ocak 2020
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2019
TÜRKÇE
  1. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  2. Türkiye Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  3. Sakin

    Ege Soley

      (Doğan Novus)
  4. Her Yerde Kan Var

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  5. Kulaktan Dolma Tarifler

    Şemsa Denizsel

      (Okuyan Us Yayınları)
  6. Umberto Arte ile Sanat

    Umberto Arte

      (Destek Yayınları)
  7. Akşam Yıldızı

    İskender Pala

      (Kapı Yayınları)
  1. How To Love

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  2. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  3. Myths & Legends

    Philip Wilkinson

      (Dorling Kindersley)
  4. Dune

    Frank Herbert

      (Hodder & Stoughton)
  1. Metastaz

    Barış Terkoğlu – Barış Pehlivan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  3. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  4. Tarihe Geçen Savunmalar

    Ömür Uzel

      (Karakarga Yayınları)
  5. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Kulaktan Dolma Tarifler
ISBN: 978-605-9318-68-6
Sayfa Sayısı: 319
Ebat: 165 x 230 mm

Kulaktan Dolma Tarifler

Şemsa Denizsel



“İyi yemek herkesin hakkı”

Tutku ile gerçek her zaman yan yanadır. Tam da bu yüzden kantinden beri Şemsa Denizsel bize hakiki lezzetler sunuyor. Bu devirde çok az bulunabilecek bir eser var burada: Numarasız, boyamasız, gerçek bir yemek kitabı. Her satırı tutkuyla yazılmış…

Öyküsü olan bir yemek kitabı bu. Sahici, doğrudan ve olduğu gibi. Bir makarna hamurunda Şemsa Denizsel’in bu yolda attığı ilk adım var örneğin. Enginarın anlatacakları, yumurtanın söyleyecekleri var. Yalnızca sofranıza değil, kalbinize de iyi gelecek öyküler anlatacaklar aslında bir bir.

Olasıdır ki “varlığı insana iyi gelen kitaplar” serinize ekleyeceksiniz, iyi de edeceksiniz. Bırakın kendinizi, Şemsa Denizsel ve yemekleri alsın sizi kendi öykülerinin içine…