REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

10 Şubat - 16 Şubat 2020
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2019
TÜRKÇE
  1. Leylan

    Selahattin Demirtaş

      (Dipnot Yayınları)
  2. Dayının Casusları

    Aytunç Erkin

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  4. Türkiye Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  5. Mindfulness

    Harvard Business Review

      (Optimist Yayınları)
  1. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  2. Knife

    Jo Nesbo

      (Random House)
  1. Metastaz

    Barış Terkoğlu – Barış Pehlivan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  3. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  4. Tarihe Geçen Savunmalar

    Ömür Uzel

      (Karakarga Yayınları)
  5. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Mevsiminde Yemek
ISBN: 978-975-14-1634-6
Sayfa Sayısı: 240
Ebat: 215 x 260 mm
Fiyatı: 55.00 TL

Mevsiminde Yemek

Aydan Üstkanat



"Gıdaları tanımak ve mevsiminde yemek bu kitapta…"

Hazır ve hızlı yemeklerin, kimyasalların ve rafine (işlenmiş) gıdaların gittikçe arttığı günümüzde, bunlardan kaynaklı hastalıklar da hızla artıyor. Sağlıklı bir hayat, doğru ürünü şeçmek ve onu bilinçli tüketmekten geçiyor. Gıdaları tanımak ve mevsiminde, doğru tüketmek hem çok önemli, hem de sandığımızdan daha kolay.

Etik bir anlayışla üretim ve tüketimin anahtarı emin olun sizin elinizde. Saklama koşulları, malzeme ve pişirme doğru olduğu sürece lezzetli ve keyifli sofralar da garanti!

Bu kitap, mevsim malzemelerini hatırlatırken, onları yaratıcı biçimde kullanma konusunda size ilham verecek ve bu noktada elinizin altında gerçek bir rehber olacak.