REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

 
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2019
TÜRKÇE
  1. Sarmal

    Murat Ağırel

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Psikiyatrinin Kara Kitabı

    Oytun Erbaş

      (Siyah Kuğu Yayınları)
  3. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  4. Son Av

    Jean-Christophe Grangé

      (Doğan Kitap)
  5. Yaşam Sevinci

    Ümit Aktaş

      (Alfa Yayınları)
  1. How To Eat

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  2. Practical Ayurveda   (Dorling Kindersley)
  3. Knife

    Jo Nesbo

      (Random House)
  4. Japonisme

    Erin Niimi Longhurst

      (HarperCollins)
  5. Indistractable

    Nir Eyal

      (Bloomsbury)
  1. Metastaz

    Barış Terkoğlu – Barış Pehlivan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  3. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  4. Tarihe Geçen Savunmalar

    Ömür Uzel

      (Karakarga Yayınları)
  5. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Türk Mutfak Sanatı
ISBN: 978-975-14-0113-7
Sayfa Sayısı: 543
Ebat: 233 x 160 mm
Fiyatı: 50.00 TL

Türk Mutfak Sanatı

Necip Usta



Türk Mutfağının Büyük Ustası Necip Usta’dan

• Türk Mutfağının… 1034 çeşit yemeği

• En iyi, en sağlıklı yemek yapma yöntemleri

• Lezzet incelikleri

• Yüzlerce değişik tad

Börek Hamurları ve Çeşitli Hamurlar

Dolma içleri, Börek ve Mantı içleri

Et, Tavuk ve Balık Suları

Salçalar (Soslar)

Çorbalar, İçilecek Et Suları ve Garnitürleri

Soğuk ve Sıcak Mezeler

Yumurtalar ve Omletler

Balık ve Deniz Ürünleri

Sakatatlar ve Doldurulmuş Etler

Çevirmeler ve Rostolar

Et Yemekleri ve Etli Dolmalar

Kümes Hayvanları ve Av Etleri

Izgaralar, Alevli Yemekler

Sote Etler

Yaz ve Kış Yemekleri, Köfteler

Zeytinyağlılar

Yazarın Diğer Kitapları

Türk Tatlı Sanatı

Türk Tatlı Sanatı

Necip Usta