REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

08-14 Nisan 2024
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2023
TÜRKÇE
  1. Labirent: Batı ve Hasımları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  2. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  3. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  4. Havala

    Murat Ağırel

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  5. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  6. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  7. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
  8. Genç Adam

    Annie Ernaux

      (Can Yayınları)
  1. Happy Place

    Emily Henry

      (Penguin)
  2. Atomic Habits

    James Clear

      (Random House)
  1. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  2. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  3. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  4. SS

    Barış Pehlivan-Barış Terkoğlu

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  5. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  6. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
  7. Zamanı Durdurmanın Yolları

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Yemek ve Mutfak Kültürü

Derin Köklerin Meyvesi Zeytinyağı

Jale Balcı

,

Müge Nebioğlu

Olives and Olive Oil

Riches From Deep Roots

Jale Balcı

,

Müge Nebioğlu

Fırın Yemekleri

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Kolay ve Ekonomik Yemekler

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Pasta-Bisküvi

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Türk Mutfağından Seçme Yemekler

Çeşitli Yemekler, Tatlı, Pasta-Bisküvi

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Yemek Pişirme

Teknikleri - Çeşitleri Beslenme, Yemek Görgü Kuralları

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Nerede, Nasıl Yiyelim?

Leyla Akçağlılar

,

Ebru İpekçi

Yumurta Nasıl Kırılır?

Bilgiler, Anılar, Tarifler, Ukalalıklar

Mehmet Yaşin

Mimolett

Murat Bozok

TELDOLAP

Gizem Erman Soysaldı

,

Müşerref Kartaler

Beyaz Fırın´dan Yeni Çıkmış Kurabiyeler

Nathalie Stoyanof Suda

Beyaz Fırın’ın Tarif Defterinden

Kahvaltı & Brunch

Nathalie Stoyanof Suda