REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

09.Eylül.2019 - 15.Eylül.2019
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2018
TÜRKÇE
  1. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  2. Sakin

    Ege Soley

      (Doğan Novus)
  3. İstanbul

    Emre Kongar

      (Remzi Kitabevi)
  4. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
  5. Mindfulness

    Harvard Business Review

      (Optimist Yayınları)
  6. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
  1. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  2. Prisoners of Geography

    Tim Marshall

      (Elliott & Thompson)
  3. Life 3.0

    Max Tegmark

      (Penguin)
  4. How To Love

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  5. Norse Mythology

    Neil Gaiman

      (Bloomsbury)
  1. Mustafa Kemal

    Yılmaz Özdil

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Saklı Seçilmişler

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
  4. Savaş Sanatı

    Sun Tzu

      (Remzi Kitabevi)
  5. İran Masalları

    Kolektif

      (Karakarga Yayınları)
  6. Dünya Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Aydan Üstkanat

İzmir doğumludur. Girit kökenli ailesinden öğrendiği yemek kültürünü, sanatçı ve araştırmacı kimliğiyle geliştirdi. Sanatın pek çok dalında eğitim alan Üstkanat, resim ve müzik çalışmalarının yanı sıra, yemek konusunda da yaratıcı bir kişiliğe sahiptir. Üstkanat, aynı zamanda bir yemek stilisti ve yemek fotoğrafçısıdır. Dergi yazılarıyla başlayan basın hayatı yedi yıldır ulusal bir gazetede gastronomi yazılarıyla devam etmektedir.

Yazarın Kitapları

Mevsiminde Yemek

Mevsiminde Yemek

Aydan Üstkanat