REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

09.Eylül.2019 - 15.Eylül.2019
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2018
TÜRKÇE
  1. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  2. Sakin

    Ege Soley

      (Doğan Novus)
  3. İstanbul

    Emre Kongar

      (Remzi Kitabevi)
  4. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
  5. Mindfulness

    Harvard Business Review

      (Optimist Yayınları)
  6. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
  1. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  2. Prisoners of Geography

    Tim Marshall

      (Elliott & Thompson)
  3. Life 3.0

    Max Tegmark

      (Penguin)
  4. How To Love

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  5. Norse Mythology

    Neil Gaiman

      (Bloomsbury)
  1. Mustafa Kemal

    Yılmaz Özdil

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Saklı Seçilmişler

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
  4. Savaş Sanatı

    Sun Tzu

      (Remzi Kitabevi)
  5. İran Masalları

    Kolektif

      (Karakarga Yayınları)
  6. Dünya Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Peggy Porschen

2003’te Peggy Porschen Cakes’i kurdu. Kendine özgü yaklaşımıyla, kısa sürede başarıyı yakaladı ve günümüzün önde gelen pastacıları arasında yerini aldı. İlk kitabı Pretty Party Cakes (Şık Parti Pastaları), “En Eğlenceli Yemek Kitabı” kategorisinde “Gourmand Dünya Yemek Kitabı Ödülü”nü kazandı. 2011 Great Taste Awards’da (Müthiş Lezzet Ödülü), Porschen dört ödül birden aldı. Bunlardan biri olan ve büyük prestije sahip altın ödül, bu kitapta da yer alan çikolata cenneti ve Karaorman Kapkeki’ne verildi. Jüri üyeleri, bu kekleri “Neredeyse kusursuz” olarak nitelediler. Daha önceleri sadece özel sipariş bazında çalışan Porschen, Ekim 2010 tarihinde Londra’nın Belgravia semtinde açtığı Peggy Porschen Parlour’da, el yapımı hazır kek ve pastaların günlük olarak bulunabileceği bir pastane yarattı. Ocak 2011’de Peggy Porschen Academy’i açtı. Bu girişim, Londra’da pastacılık ve pasta süsleme üzerine açılmış ilk yemek okulu oldu.

Yazarın Kitapları

Butik Pastacılık

Butik Pastacılık

Peggy Porschen