REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

 
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2019
TÜRKÇE
  1. Bir Nefes Gibi

    Ferzan Özpetek

      (Can Yayınları)
  2. Unutkan Aşk

    Nermin Bezmen

      (Doğan Kitap)
  3. Sarmal

    Murat Ağırel

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  4. Asla Vazgeçme Asla

    Ali Türkşen

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  5. Gerek Yok, Hoş Değil

    Kürşat Başar

      (Everest Yayınları)
  6. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  7. İşgal

    Turan Akıncı

      (Remzi Kitabevi)
  8. Ben Kazanmadan Bitmez

    Bircan Yıldırım

      (Destek Yayınları)
  1. Dune

    Frank Herbert

      (Hodder & Stoughton)
  2. Blue Moon

    Lee Child

      (Random House)
  3. Knife

    Jo Nesbo

      (Random House)
  4. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  1. Metastaz

    Barış Terkoğlu – Barış Pehlivan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  3. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  4. Tarihe Geçen Savunmalar

    Ömür Uzel

      (Karakarga Yayınları)
  5. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Peggy Porschen

2003’te Peggy Porschen Cakes’i kurdu. Kendine özgü yaklaşımıyla, kısa sürede başarıyı yakaladı ve günümüzün önde gelen pastacıları arasında yerini aldı. İlk kitabı Pretty Party Cakes (Şık Parti Pastaları), “En Eğlenceli Yemek Kitabı” kategorisinde “Gourmand Dünya Yemek Kitabı Ödülü”nü kazandı. 2011 Great Taste Awards’da (Müthiş Lezzet Ödülü), Porschen dört ödül birden aldı. Bunlardan biri olan ve büyük prestije sahip altın ödül, bu kitapta da yer alan çikolata cenneti ve Karaorman Kapkeki’ne verildi. Jüri üyeleri, bu kekleri “Neredeyse kusursuz” olarak nitelediler. Daha önceleri sadece özel sipariş bazında çalışan Porschen, Ekim 2010 tarihinde Londra’nın Belgravia semtinde açtığı Peggy Porschen Parlour’da, el yapımı hazır kek ve pastaların günlük olarak bulunabileceği bir pastane yarattı. Ocak 2011’de Peggy Porschen Academy’i açtı. Bu girişim, Londra’da pastacılık ve pasta süsleme üzerine açılmış ilk yemek okulu oldu.

Yazarın Kitapları

Butik Pastacılık

Butik Pastacılık

Peggy Porschen