REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

03 Şubat - 09 Şubat 2020
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2019
TÜRKÇE
  1. Leylan

    Selahattin Demirtaş

      (Dipnot Yayınları)
  2. Dayının Casusları

    Aytunç Erkin

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  4. Türkiye Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  5. Hesaplaşma

    John Grisham

      (Remzi Kitabevi)
  1. Knife

    Jo Nesbo

      (Random House)
  2. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  3. Japonisme

    Erin Niimi Longhurst

      (HarperCollins)
  1. Metastaz

    Barış Terkoğlu – Barış Pehlivan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  3. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  4. Tarihe Geçen Savunmalar

    Ömür Uzel

      (Karakarga Yayınları)
  5. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Peggy Porschen

2003’te Peggy Porschen Cakes’i kurdu. Kendine özgü yaklaşımıyla, kısa sürede başarıyı yakaladı ve günümüzün önde gelen pastacıları arasında yerini aldı. İlk kitabı Pretty Party Cakes (Şık Parti Pastaları), “En Eğlenceli Yemek Kitabı” kategorisinde “Gourmand Dünya Yemek Kitabı Ödülü”nü kazandı. 2011 Great Taste Awards’da (Müthiş Lezzet Ödülü), Porschen dört ödül birden aldı. Bunlardan biri olan ve büyük prestije sahip altın ödül, bu kitapta da yer alan çikolata cenneti ve Karaorman Kapkeki’ne verildi. Jüri üyeleri, bu kekleri “Neredeyse kusursuz” olarak nitelediler. Daha önceleri sadece özel sipariş bazında çalışan Porschen, Ekim 2010 tarihinde Londra’nın Belgravia semtinde açtığı Peggy Porschen Parlour’da, el yapımı hazır kek ve pastaların günlük olarak bulunabileceği bir pastane yarattı. Ocak 2011’de Peggy Porschen Academy’i açtı. Bu girişim, Londra’da pastacılık ve pasta süsleme üzerine açılmış ilk yemek okulu oldu.

Yazarın Kitapları

Butik Pastacılık

Butik Pastacılık

Peggy Porschen