REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

17 - 23 Haziran 2024
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2023
TÜRKÇE
  1. Saklı Yürek

    Ferzan Özpetek

      (Can Yayınları)
  2. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  3. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  4. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  5. Rehine

    John Grisham

      (Remzi Kitabevi)
  6. Verdâ

    Nilüfer Köylüoğlu

      (Remzi Kitabevi)
  7. Tağut: Kutsal Aldanışın Soyağacı

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  8. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  9. Baumgartner

    Paul Auster

      (Can Yayınları)
  1. Killing Moon

    Jo Nesbo

      (Random House)
  2. The Bell Jar

    Sylvia Plath

      (Faber & Faber)
  3. Ataturk

    Andrew Mango

      (Hodder)
  1. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  2. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  3. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  4. SS

    Barış Pehlivan-Barış Terkoğlu

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  5. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  6. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
  7. Zamanı Durdurmanın Yolları

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Semen Öner

Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce öğretmenliğinden (TEFL) mezun oldu. Tetra Pak Paketleme AŞ’de çalışma hayatına başladı. 1999’da, halen kurumsal eğitimler veren şirketi FURLA’yı kurdu ve bu güne kadar 650’yi aşkın kurumla çalıştı, 200 bin üzerinde katılımcıya eğitim verdi. Şirket sürekli yeni eğitimler geliştirerek öncülüğünü sürdürmektedir.

Semen Öner, dünyanın en saygın aşçılık okulu Le Cordon Bleu Paris’te eğitim almış ve çocukluktan beri en büyük ilgi odağı olan yemek pişirme hobisiyle profesyonelliği birleştirip 2000 yılında Türkiye’nin ilk kapsamlı yemek kursu MUTFAKTAYIZ’ı kurmuştur. Bu işletme yine Türkiye’nin ilklerinden SMN Tat Merkezi’ni doğurmuştur. Yemekli çocuk partileri, butik pastacılık ve artisan çikolata konusunda uzman olan işletme, truffleları ile ünlüdür.

Yazarın 2004’te başlayan televizyonculuk serüveni halen devam etmektedir. Araştırma sonuçlarına göre Semen Öner Türkiye’nin en güvenilen ve en çok tanınan şeflerin başında gelmektedir. 

Aynı zamanda üniversite öğretim görevlisi olan Öner, ekmekçilik, pastacılık, fırınlama teknikleri, Türk yemekleri, Türk tatlıları dersleri vererek geleceğin şeflerini yetiştirmektedir. Bu arada Food Design konusunda yüksek lisans yapmakta, 3 boyutlu gıda basımı üzerine çalışmaktadır.

Semen Öner “En büyük başarı sürdürülebilir mutluluktur” mottosunu benimsemiştir. “Az yağlı, zeytinyağlı olmaz” demesi ve tereyağına olan sevgisi de kendisiyle yıllardır özdeşleşmiştir. İnsanların hayatına olumlu yönde dokunan her projede yer almaktan büyük mutluluk duymaktadır.

Yazarın Kitapları

Bakır Tencere

Semen Öner

Afyon Mutfağından Dünya Mutfağına Lezzet Yolculuğu

Semen Öner