REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

17 Şubat - 23 Şubat 2020
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2019
TÜRKÇE
  1. Sarmal

    Murat Ağırel

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Leylan

    Selahattin Demirtaş

      (Dipnot Yayınları)
  3. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  4. Dayının Casusları

    Aytunç Erkin

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  5. Son Av

    Jean-Christophe Grangé

      (Doğan Kitap)
  6. Psikiyatrinin Kara Kitabı

    Oytun Erbaş

      (Siyah Kuğu Yayınları)
  7. Türkiye Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  1. Knife

    Jo Nesbo

      (Random House)
  2. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  3. Myths & Legends

    Philip Wilkinson

      (Dorling Kindersley)
  4. How To See

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  5. How To Fight

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  1. Metastaz

    Barış Terkoğlu – Barış Pehlivan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  3. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  4. Tarihe Geçen Savunmalar

    Ömür Uzel

      (Karakarga Yayınları)
  5. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Türk Tatlı Sanatı
ISBN: 978-975-14-0047-5
Sayfa Sayısı: 272
Ebat: 133 x 160 mm
Fiyatı: 33.00 TL

Türk Tatlı Sanatı

Necip Usta



Türk Mutfağının Büyük Ustası Necip Usta’dan

• Türk Mutfağının… 300’den çok tatlı çeşidi

• Lezzet incelikleri

• Yüzlerce değişik tad

Baklavalar ve Samsalar

Kadayıflar

Lokmalar, Hurma ve Şam Tatlısı

Helvalar

Revaniler ve Badem Tatlısı

Sütlüler, Aşureler ve Zerdeler

Kurabiyeler ve Şekerpareler

Ekmek Tatlıları

Meyve Tatlıları

Elmasiyeler ve Güllaçlar

Yoğurt Tatlıları ve Peynir Tatlıları

Kremalar ve Pelteler

Dondurmalar

Reçel ve Marmelatlar

Bisküviler, Kekler ve Çörekler

Yazarın Diğer Kitapları

Türk Mutfak Sanatı

Türk Mutfak Sanatı

Necip Usta