REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

10.06.2019 - 16.06.2019
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2018
TÜRKÇE
  1. İfşa

    Toygun Atilla

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Mindfulness

    Harvard Business Review

      (Optimist Yayınları)
  3. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  4. Şaki

    Murat Ağırel

      (İnkılâp Kitabevi)
  5. Her Şey Değişir

    Anette Inselberg

      (Destek Yayınları)
  6. Metastaz

    Barış Terkoğlu – Barış Pehlivan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  7. Tarihe Geçen Savunmalar

    Ömür Uzel

      (Karakarga Yayınları)
  1. How To Fight

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  2. Prisoners of Geography

    Tim Marshall

      (Elliott & Thompson)
  3. Japonisme

    Erin Niimi Longhurst

      (HarperCollins)
  4. How To Love

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  5. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  6. Ara Güler’s Istanbul   (Thames & Hudson)
  7. The Science of Cooking

    Stuart Farrimond

      (Dorling Kindersley)
  1. Mustafa Kemal

    Yılmaz Özdil

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Saklı Seçilmişler

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
  4. Savaş Sanatı

    Sun Tzu

      (Remzi Kitabevi)
  5. İran Masalları

    Kolektif

      (Karakarga Yayınları)
  6. Dünya Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Yemek ve Mutfak Kültürü

Çay

Ebru Erke

Bakır Tencere

Semen Öner

Bebeğimin Beslenme Kitabı

Sibel Güngör

,

Gülnihal Şarman, Dr.

Elçin Oflaz’la Raw Food Mucizesi

Elçin Oflaz

TELDOLAP

Gizem Erman Soysaldı

,

Müşerref Kartaler

Neşeli Tabaklar

Sibel Güngör

Beyaz Fırın’ın Tarif Defterinden

Kahvaltı & Brunch

Nathalie Stoyanof Suda

Kahvaltı

Ebru Erke

Aperitif Mönüler (küçük boy)

Jale Balcı

Diyabetik Ziyafet

Aslı Sargın

Mevsiminde Yemek

Aydan Üstkanat

Mimolett

Murat Bozok

Butik Pastacılık

Peggy Porschen

Türk Tatlı Sanatı

Necip Usta

Antakya ANTIOCH City & Cuisine

Jale Balcı