REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

10.06.2019 - 16.06.2019
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2018
TÜRKÇE
  1. İfşa

    Toygun Atilla

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Mindfulness

    Harvard Business Review

      (Optimist Yayınları)
  3. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  4. Şaki

    Murat Ağırel

      (İnkılâp Kitabevi)
  5. Her Şey Değişir

    Anette Inselberg

      (Destek Yayınları)
  6. Metastaz

    Barış Terkoğlu – Barış Pehlivan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  7. Tarihe Geçen Savunmalar

    Ömür Uzel

      (Karakarga Yayınları)
  1. How To Fight

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  2. Prisoners of Geography

    Tim Marshall

      (Elliott & Thompson)
  3. Japonisme

    Erin Niimi Longhurst

      (HarperCollins)
  4. How To Love

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  5. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  6. Ara Güler’s Istanbul   (Thames & Hudson)
  7. The Science of Cooking

    Stuart Farrimond

      (Dorling Kindersley)
  1. Mustafa Kemal

    Yılmaz Özdil

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Saklı Seçilmişler

    Soner Yalçın

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  3. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
  4. Savaş Sanatı

    Sun Tzu

      (Remzi Kitabevi)
  5. İran Masalları

    Kolektif

      (Karakarga Yayınları)
  6. Dünya Ekonomisi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Semen Öner

Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce öğretmenliğinden (TEFL) mezun oldu. Tetra Pak Paketleme AŞ’de çalışma hayatına başladı. 1999’da, halen kurumsal eğitimler veren şirketi FURLA’yı kurdu ve bu güne kadar 650’yi aşkın kurumla çalıştı, 200 bin üzerinde katılımcıya eğitim verdi. Şirket sürekli yeni eğitimler geliştirerek öncülüğünü sürdürmektedir.

Semen Öner, dünyanın en saygın aşçılık okulu Le Cordon Bleu Paris’te eğitim almış ve çocukluktan beri en büyük ilgi odağı olan yemek pişirme hobisiyle profesyonelliği birleştirip 2000 yılında Türkiye’nin ilk kapsamlı yemek kursu MUTFAKTAYIZ’ı kurmuştur. Bu işletme yine Türkiye’nin ilklerinden SMN Tat Merkezi’ni doğurmuştur. Yemekli çocuk partileri, butik pastacılık ve artisan çikolata konusunda uzman olan işletme, truffleları ile ünlüdür.

Yazarın 2004’te başlayan televizyonculuk serüveni halen devam etmektedir. Araştırma sonuçlarına göre Semen Öner Türkiye’nin en güvenilen ve en çok tanınan şeflerin başında gelmektedir. 

Aynı zamanda üniversite öğretim görevlisi olan Öner, ekmekçilik, pastacılık, fırınlama teknikleri, Türk yemekleri, Türk tatlıları dersleri vererek geleceğin şeflerini yetiştirmektedir. Bu arada Food Design konusunda yüksek lisans yapmakta, 3 boyutlu gıda basımı üzerine çalışmaktadır.

Semen Öner “En büyük başarı sürdürülebilir mutluluktur” mottosunu benimsemiştir. “Az yağlı, zeytinyağlı olmaz” demesi ve tereyağına olan sevgisi de kendisiyle yıllardır özdeşleşmiştir. İnsanların hayatına olumlu yönde dokunan her projede yer almaktan büyük mutluluk duymaktadır.

Yazarın Kitapları

Bakır Tencere

Bakır Tencere

Semen Öner