REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

 
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2019
TÜRKÇE
  1. Sarmal

    Murat Ağırel

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Psikiyatrinin Kara Kitabı

    Oytun Erbaş

      (Siyah Kuğu Yayınları)
  3. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  4. Son Av

    Jean-Christophe Grangé

      (Doğan Kitap)
  5. Yaşam Sevinci

    Ümit Aktaş

      (Alfa Yayınları)
  1. How To Eat

    Thich Nhat Hanh

      (Random House)
  2. Practical Ayurveda   (Dorling Kindersley)
  3. Knife

    Jo Nesbo

      (Random House)
  4. Japonisme

    Erin Niimi Longhurst

      (HarperCollins)
  5. Indistractable

    Nir Eyal

      (Bloomsbury)
  1. Metastaz

    Barış Terkoğlu – Barış Pehlivan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  3. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  4. Tarihe Geçen Savunmalar

    Ömür Uzel

      (Karakarga Yayınları)
  5. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Yemek Pişirme
ISBN: 978-975-14-0135-9
Sayfa Sayısı: 520
Ebat: 157 x 237 mm
Yayın Tarihi: 23.12.2019
Fiyatı: 55.00 TL

Yemek Pişirme

Leman Cılızoğlu Eryılmaz



"Leman Cılızoğlu’ndan mutfak tutkunlarına armağan..."

Bu kitapta yer alan başlıca konular:

• Genel beslenme prensipleri
• Mutfağın yaşantımızdaki önemi
• Sofra düzenleme çeşitleri
• Yemek pişirmenin teknikleri
• Kışlık yiyecek (marmelat, reçel, turşu vb.) hazırlama teknikleri
• Pişen yemeklerin süslenip takdim şekilleri
• Yemekle ilgili görgü kuralları

Yazarın Diğer Kitapları

Fırın Yemekleri

Fırın Yemekleri

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Kolay ve Ekonomik Yemekler

Kolay ve Ekonomik Yemekler

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Pasta-Bisküvi

Pasta-Bisküvi

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Türk Mutfağından Seçme Yemekler

Türk Mutfağından Seçme Yemekler

Çeşitli Yemekler, Tatlı, Pasta-Bisküvi

Leman Cılızoğlu Eryılmaz