REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

06 - 12 Eylül 2021
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2020
TÜRKÇE
  1. Balıkçı ve Oğlu

    Zülfü Livaneli

      (İnkılâp Kitabevi)
  2. Hazan

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  3. Seyir

    Piraye

      (Mona Kitap)
  4. 30 Günde 10 Yıl

    Yavuz Yörükoğlu

      (Hayykitap Yayınları)
  5. Kayıp Tanrılar Ülkesi

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Var mısın?

    Doğan Cüceloğlu

      (Kronik Kitap)
  1. Dune

    Frank Herbert

      (Hodder & Stoughton)
  2. The Alchemist

    Paulo Coelho

      (HarperCollins)
  3. Love Your Life

    Sophie Kinsella

      (Random House)
  4. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  1. Bir Nefes Gibi

    Ferzan Özpetek

      (Can Yayınları)
  2. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  3. Sarmal

    Murat Ağırel

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  4. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
  5. Leylan

    Selahattin Demirtaş

      (Dipnot Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Nathalie’nin Mutfak Hikâyeleri
ISBN: 978-975-14-2062-6
Sayfa Sayısı: 360
Ebat: 185 x 270 mm
Yayın Tarihi: 24.08.2021
Fiyatı: 195.00 TL


beyazfirinlink

Nathalie’nin Mutfak Hikâyeleri

Nathalie Stoyanof Suda



"Beyaz Fırın’ın aile öyküsüyle mutfak yenilikleri..."

Beyaz Fırın aile işletmesi olduğu için küçük yaşlardan itibaren hep oradaydım. Beş yaşımdan beri babamın beni Kadıköy Beyaz Fırın’a götürdüğünü, o yaşımda gözüme kocaman görünen pastanede sık sık ürünlerin tadına baktığımı hatırlarım. İlkokuldan sonra Saint Benoit Fransız Lisesi’ne gittim. Burada gördüğüm eğitim sayesinde günümüzde hâlâ pastacılık sektörüne yön veren Fransız kültürüyle erken yaşta tanıştım. Bunlarla eş zamanlı San Francisco’da Stoyanof’s Restaurant’ı işleten dedem, babaannem ve amcamın yanında, bilfiil çalışarak geçirdim. 

Üniversitedeyken tatillerde hep Beyaz Fırın’ın mutfağında çalıştım.
1993 yılında Beyaz Fırın’ın Çiftehavuzlar mağazasını açtığımız dönemde ise artık pastacı olacağımı ve bu alanda ilerleyeceğimi biliyordum. Ardından Le Cordon Bleu Paris’te pastacılık eğitimi almaya başladım. O güne kadar alaylı bir eğitimden geçmiştim ama 2000 yılında mezun olduğumda artık mutfakta neyin nasıl yapılması gerektiğini biliyordum. Profesyonel olarak çalışmaya başladım.

Makedonya’da başlayan, anneannem ve komşularıyla filizlenip annemle perçinlenen İstanbul mutfağının ve dedem ile amcamın Stoyanof’s Restaurant’ının lezzet hafızamda oluşturduğu etkileri, Beyaz Fırın’ın mutfağındaki deneyimlerle harmanlayıp büyüttüm. Samimiyetle hazırladığım ve içinde ‘yeni normal beslenme’ anlayışına yer verdiğim bu kitabın size lezzetli ve keyifli sofralar sunacağını umuyorum.

(Nathalie Stoyanof Suda)

Yazarın Diğer Kitapları

Beyaz Fırın´dan Yeni Çıkmış Kurabiyeler

Nathalie Stoyanof Suda

Kahvaltı & Brunch

Beyaz Fırın’ın Tarif Defterinden

Nathalie Stoyanof Suda