REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

29 Eylül - 05 Ekim 2025
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2024
TÜRKÇE
  1. Bekle Beni

    Zülfü Livaneli

      (Can Yayınları)
  2. Sırların Sırrı

    Dan Brown

      (Altın Kitaplar)
  3. Millete Emanet

    Yavuz Oğhan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  4. Sarı Yüz

    R. F. Kuang

      (İthaki Yayınları)
  5. Akan Nehir Gibi

    Paulo Coelho

      (Can Yayınları)
  6. Markiz’deki Kadın

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  7. Bahçıvan ve Ölüm

    Georgi Gospodinov

      (Metis Yayınları)
  8. Yunanca Dersleri

    Han Kang

      (APRIL Yayınevi)
  9. Günübirlik Hayatlar

    Irvin D. Yalom

      (Pegasus Yayınları)
  1. Clear Thinking

    Shane Parrish

      (Random House)
  2. Intermezzo

    Sally Rooney

      (Faber & Faber)
  3. Normal People

    Sally Rooney

      (Faber & Faber)
  4. Simply AI   (Dorling Kindersley)
  5. Yellowface

    R. F. Kuang

      (HarperCollins)
  6. The Alchemist

    Paulo Coelho

      (HarperCollins)
  7. The Housemaid

    Freida McFadden

      (Little Brown)
  1. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  2. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  3. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  4. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  5. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  6. Labirent: Batı ve Hasımları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  7. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  8. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  9. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  10. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Yemek ve Mutfak Kültürü

Tarihin Tenceresinden

Z. Petek Çırpılı

Pastacılık 101

Çırpmaktan Fazlası

Bahar Yılmaz

Olives and Olive Oil

Riches From Deep Roots

Jale Balcı

,

Müge Nebioğlu

Kolay ve Ekonomik Yemekler

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Derin Köklerin Meyvesi Zeytinyağı

Jale Balcı

,

Müge Nebioğlu

Fırın Yemekleri

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Nathalie’nin Mutfak Hikâyeleri

Nathalie Stoyanof Suda

Afyon Mutfağından Dünya Mutfağına Lezzet Yolculuğu

Semen Öner

Beyaz Fırın’ın Tarif Defterinden

Kahvaltı & Brunch

Nathalie Stoyanof Suda

Onkolojide Çocuk Beslenmesi ve Yemek Tarifleri

Sibel Güngör

,

Fatih Erbey, Doç Dr.

Antakya ve Yemekleri (küçük boy)

Jale Balcı

Evde Şarap El Kitabı

Burak Elmas

Yemek Pişirme

Teknikleri - Çeşitleri Beslenme, Yemek Görgü Kuralları

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Türk Mutfağından Seçme Yemekler

Çeşitli Yemekler, Tatlı, Pasta-Bisküvi

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Tadında Yolculuk

Jale Balcı

,

Hande Çilek