REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

28 Nisan - 04 Mayıs 2025
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2024
TÜRKÇE
  1. Engereğin Gözü

    Zülfü Livaneli

      (İnkılâp Kitabevi)
  2. Günübirlik Hayatlar

    Irvin D. Yalom

      (Pegasus Yayınları)
  3. Akan Nehir Gibi

    Paulo Coelho

      (Can Yayınları)
  4. Yırtıcı Kuşlar Zamanı

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  5. Jamal

    Selahattin Demirtaş

      (Dipnot Yayınları)
  6. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  7. Çiçeklenmeler

    Melisa Kesmez

      (İletişim Yayınları)
  8. Edebi ve Edepsiz Beyoğlu

    Umur Talu

      (Literatür Yayınları)
  9. Alaycı Kuş

    Banu Avar

      (Remzi Kitabevi)
  1. Clear Thinking

    Shane Parrish

      (Random House)
  2. Nexus

    Yuval Noah Harari

      (Random House)
  3. The Complete Classical Music Guide   (Dorling Kindersley)
  4. The Alchemist

    Paulo Coelho

      (HarperCollins)
  5. The Age of AI: The Book We All Need

    Henry Kissinger

    ve 2 yazar daha   (Random House)
  1. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  2. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  3. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  4. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  5. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  6. Labirent: Batı ve Hasımları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  7. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  8. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  9. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  10. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Yemek ve Mutfak Kültürü

Olives and Olive Oil

Riches From Deep Roots

Jale Balcı

,

Müge Nebioğlu

Kolay ve Ekonomik Yemekler

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Derin Köklerin Meyvesi Zeytinyağı

Jale Balcı

,

Müge Nebioğlu

Fırın Yemekleri

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Nathalie’nin Mutfak Hikâyeleri

Nathalie Stoyanof Suda

Afyon Mutfağından Dünya Mutfağına Lezzet Yolculuğu

Semen Öner

Beyaz Fırın’ın Tarif Defterinden

Kahvaltı & Brunch

Nathalie Stoyanof Suda

Onkolojide Çocuk Beslenmesi ve Yemek Tarifleri

Sibel Güngör

,

Fatih Erbey, Doç Dr.

Antakya ve Yemekleri (küçük boy)

Jale Balcı

Evde Şarap El Kitabı

Burak Elmas

Yemek Pişirme

Teknikleri - Çeşitleri Beslenme, Yemek Görgü Kuralları

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Türk Mutfağından Seçme Yemekler

Çeşitli Yemekler, Tatlı, Pasta-Bisküvi

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Tadında Yolculuk

Jale Balcı

,

Hande Çilek

Yumurta Nasıl Kırılır?

Bilgiler, Anılar, Tarifler, Ukalalıklar

Mehmet Yaşin

Çay

Ebru Erke