REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

17 - 23 Ocak 2022
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2021
TÜRKÇE
  1. Sahte Sultan

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  2. Hayat Hanım

    Ahmet Altan

      (Everest Yayınları)
  3. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
  4. Taksiii

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  1. Dune

    Frank Herbert

      (Hodder & Stoughton)
  2. Rumi

    Peter Washington

      (Random House)
  3. Norwegian Wood

    Haruki Murakami

      (Random House)
  4. Fahrenheit 451

    Ray Bradbury

      (HarperCollins)
  5. Think Again

    Adam Grant

      (Random House)
  1. Balıkçı ve Oğlu

    Zülfü Livaneli

      (İnkılâp Kitabevi)
  2. Var mısın?

    Doğan Cüceloğlu

      (Kronik Kitap)
  3. Seyir

    Piraye

      (Mona Kitap)
  4. Kayıp Tanrılar Ülkesi

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  5. Veba Geceleri

    Orhan Pamuk

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Empedokles’in Dostları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  7. Hazan

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  8. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Yemek Pişirme
ISBN: 978-975-14-0135-9
Sayfa Sayısı: 520
Ebat: 157 x 237 mm
Yayın Tarihi: 23.12.2019
Fiyatı: 90.00 TL

Yemek Pişirme

Teknikleri - Çeşitleri Beslenme, Yemek Görgü Kuralları

Leman Cılızoğlu Eryılmaz



"Leman Cılızoğlu’ndan mutfak tutkunlarına armağan..."

Bu kitapta yer alan başlıca konular:

• Genel beslenme prensipleri
• Mutfağın yaşantımızdaki önemi
• Sofra düzenleme çeşitleri
• Yemek pişirmenin teknikleri
• Kışlık yiyecek (marmelat, reçel, turşu vb.) hazırlama teknikleri
• Pişen yemeklerin süslenip takdim şekilleri
• Yemekle ilgili görgü kuralları

Yazarın Diğer Kitapları

Fırın Yemekleri

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Kolay ve Ekonomik Yemekler

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Pasta-Bisküvi

Leman Cılızoğlu Eryılmaz

Türk Mutfağından Seçme Yemekler

Çeşitli Yemekler, Tatlı, Pasta-Bisküvi

Leman Cılızoğlu Eryılmaz