KATEGORİLER
- En Yeniler
- Dünya Edebiyatı
- Türk Edebiyatı
- Tarih - Araştırma
- Anı - Biyografi
- Toplum ve Siyaset
- Kent Kültürü
- Yabancı Dilde Kitaplar
- Ev - Aile - Toplum
- Sağlık ve Kişisel Bakım
- Bitkiseverin Kitaplığı
- Beslenme ve Diyet
- Yemek ve Mutfak Kültürü
- Toplum ve Ekonomi
- İş ve Yönetim
- Sinema
- Müzik
- Fotoğraf
- Mimarlık
- Sanat Dizisi
- Taschen Temel Sanat Dizi
- Sanatçılar, Akımlar, Yapıtlar
- Uygulamalı Sanat Dizisi
- Felsefe - Bilim - Estetik
- Temel Eserler
- Toplumbilim - Kültür
- Sözlük - Dil
- Bilim ve Teknik
- Çeşitli Kitaplar
- İndirimli Kitaplar
- Kitap Gazetesi
- Okul Öncesi Kitapları
- Çocuklar İçin Kaynak Kitaplar
- Masal Kitapları
- Çocuklar İçin Klasikler
- Eğlenceli Serüvenler Dizisi
- Seçimler Dizisi
- İlk Gençlik Kitapları
- Çizgi Romanlar
- E-Kitap
- Sesli Kitap
- Dağıtımını Yaptığımız Ürünler
REMZİ'DE ÇOK SATANLAR
11 - 17 Kasım 2024
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2023
TÜRKÇE
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.
John Milton
ISBN: 978-975-14-0135-9
Sayfa Sayısı: 520
Ebat: 157 x 237 mm
Yayın Tarihi: 23.12.2019
Fiyatı: 440.00 TL
Yemek Pişirme
Teknikleri - Çeşitleri Beslenme, Yemek Görgü Kuralları
Leman Cılızoğlu Eryılmaz
"Leman Cılızoğlu’ndan mutfak tutkunlarına armağan..."
Bu kitapta yer alan başlıca konular:
• Genel beslenme prensipleri
• Mutfağın yaşantımızdaki önemi
• Sofra düzenleme çeşitleri
• Yemek pişirmenin teknikleri
• Kışlık yiyecek (marmelat, reçel, turşu vb.) hazırlama teknikleri
• Pişen yemeklerin süslenip takdim şekilleri
• Yemekle ilgili görgü kuralları