REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

17-23 Kasım 2025
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2024
TÜRKÇE
  1. Bekle Beni

    Zülfü Livaneli

      (Can Yayınları)
  2. Miras

    Nejat İşler

      (Mundi Yayınları)
  3. Yunanca Dersleri

    Han Kang

      (APRIL Yayınevi)
  4. O Yıl

    Ahmet Altan

      (Everest Yayınları)
  5. Markiz’deki Kadın

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  6. Akan Nehir Gibi

    Paulo Coelho

      (Can Yayınları)
  7. Kalp Saati

    Irvin D. Yalom

    ,

    Benjamin Yalom

      (Pegasus Yayınları)
  8. Sırların Sırrı

    Dan Brown

      (Altın Kitaplar)
  1. Clear Thinking

    Shane Parrish

      (Random House)
  2. Ara Güler’s Istanbul   (Thames & Hudson)
  3. The Housemaid

    Freida McFadden

      (Little Brown)
  4. Normal People

    Sally Rooney

      (Faber & Faber)
  1. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  2. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  3. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  4. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  5. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  6. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  7. Labirent: Batı ve Hasımları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  8. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  9. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  10. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  11. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Bahar Yılmaz

2015 yılında çikolataya özel ilgisi nedeniyle gastronomi alanına geçiş yaptı. Çikolata üzerine aldığı çeşitli eğitimler sonrası artizan ürünler sunan bir butik çikolata atölyesi açtı. Dünyada hayli popüler olan ve Türkiye’de yeni yeni varlık gösteren renkli bonbon çikolata üretimiyle bir süre çalışmalarına devam. Mutfaktan kopmak istemediği için kendini geliştirmek ve profesyonel olarak sektörde yer almak için Mutfak Sanatları Akademisi’nde Pastacılık ve Ekmekçilik eğitimine katıldı. Four Seasons Bosphorus’un pastane mutfağında stajını tamamlayıp Swissôtel The Bosphorus’un pastane mutfağında çalıştı. Bir yandan da tekrar minik bir çikolata atölyesi açarak çeşitli firmalara özel çikolata üretti.

Pandemiyle birlikte aktif çalışma yaşamını bıraktı ve bir vakıf üniversitesinde çevrimiçi ortamda pastacılık dersleri verdi. Bu süreçte ülkemizde pastacılık konusunda kendi dilimizde yazılmış kaynak kitap eksikliği olduğunu fark etti ve bu kitabı yazmaya karar verdi.

Yazarın Kitapları

Pastacılık 101

Çırpmaktan Fazlası

Bahar Yılmaz