REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

12 - 18 Mayıs 2025
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2024
TÜRKÇE
  1. Markiz’deki Kadın

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  2. Engereğin Gözü

    Zülfü Livaneli

      (İnkılâp Kitabevi)
  3. Günübirlik Hayatlar

    Irvin D. Yalom

      (Pegasus Yayınları)
  4. Akan Nehir Gibi

    Paulo Coelho

      (Can Yayınları)
  5. Sarı Yüz

    R. F. Kuang

      (İthaki Yayınları)
  6. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  7. Edebi ve Edepsiz Beyoğlu

    Umur Talu

      (Literatür Yayınları)
  8. Jamal

    Selahattin Demirtaş

      (Dipnot Yayınları)
  9. Annem Öldü mü

    Vigdis Hjorth

      (Siren Yayınları)
  1. Nexus

    Yuval Noah Harari

      (Random House)
  2. The Alchemist

    Paulo Coelho

      (HarperCollins)
  3. Clear Thinking

    Shane Parrish

      (Random House)
  4. The Housemaid

    Freida McFadden

      (Little Brown)
  5. The Age of AI: The Book We All Need

    Henry Kissinger

    ve 2 yazar daha   (Random House)
  6. Just Kids

    Patti Smith

      (Bloomsbury)
  7. Normal People

    Sally Rooney

      (Faber & Faber)
  8. Rumi

    Peter Washington

      (Random House)
  1. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  2. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  3. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  4. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  5. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  6. Labirent: Batı ve Hasımları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  7. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  8. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  9. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  10. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Bahar Yılmaz

2015 yılında çikolataya özel ilgisi nedeniyle gastronomi alanına geçiş yaptı. Çikolata üzerine aldığı çeşitli eğitimler sonrası artizan ürünler sunan bir butik çikolata atölyesi açtı. Dünyada hayli popüler olan ve Türkiye’de yeni yeni varlık gösteren renkli bonbon çikolata üretimiyle bir süre çalışmalarına devam. Mutfaktan kopmak istemediği için kendini geliştirmek ve profesyonel olarak sektörde yer almak için Mutfak Sanatları Akademisi’nde Pastacılık ve Ekmekçilik eğitimine katıldı. Four Seasons Bosphorus’un pastane mutfağında stajını tamamlayıp Swissôtel The Bosphorus’un pastane mutfağında çalıştı. Bir yandan da tekrar minik bir çikolata atölyesi açarak çeşitli firmalara özel çikolata üretti.

Pandemiyle birlikte aktif çalışma yaşamını bıraktı ve bir vakıf üniversitesinde çevrimiçi ortamda pastacılık dersleri verdi. Bu süreçte ülkemizde pastacılık konusunda kendi dilimizde yazılmış kaynak kitap eksikliği olduğunu fark etti ve bu kitabı yazmaya karar verdi.

Yazarın Kitapları

Pastacılık 101

Çırpmaktan Fazlası

Bahar Yılmaz