REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

23 - 29 Aralık 2024
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2024
TÜRKÇE
  1. Zarlar

    Ahmet Altan

      (Everest Yayınları)
  2. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  3. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  4. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  5. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  6. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
  7. Muazzam Muazzez

    Sedef Kabaş

      (Remzi Kitabevi)
  1. Rumi

    Peter Washington

      (Random House)
  2. Clear Thinking

    Shane Parrish

      (Random House)
  3. Nexus

    Yuval Noah Harari

      (Random House)
  1. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  2. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  3. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  4. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  5. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  6. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  7. Labirent: Batı ve Hasımları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  8. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  9. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  10. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  11. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Derin Köklerin Meyvesi Zeytinyağı
ISBN: 978-975-14-2091-6
Sayfa Sayısı: 284
Ebat: 200 x 260 mm
Yayın Tarihi: 20.04.2022
Fiyatı: 1130.00 TL


Derin Köklerin Meyvesi Zeytinyağı

Jale Balcı

,

Müge Nebioğlu



"Ünlü mutfak yazarı Jale Balcı ve zeytinyağı tadım uzmanı Müge Nebioğlu’dan zeytin ağacı ve zeytinyağının öyküsü…"

Bu kitapta 4000 yıllık öyküsü olan zeytin meyvesinin ve zeytinyağı üretiminin ilginç ve öğretici serüvenine tanık oluyoruz.

Renkli fotoğraflar eşliğinde zeytin üretimi, zeytinyağının işlenmesi, üretim sonrası saklanması ve depolanması bilgileri, zeytinyağı tadım rehberi eşliğinde veriliyor.

Jale Balcı’dan zeytinyağıyla hazırlanan özel tariflerin de yer aldığı kitapta, ayrıca zeytinyağının sağlığa yararıyla ilgili bilgiler de bulacaksınız. Son bölümde ise butik zeytinyağı üreticilerinin konuyla ilgili sorulara verdikleri yanıtlar yer alıyor.

İki uzman tarafından hazırlanan Zeytinyağı kitabı, hem üreticilerin hem de tüketicilerin vazgeçilmez rehberi, damak tadı meraklıları için özel bir başvuru kitabı olacak.

Yazarın Diğer Kitapları

50 Pratik Mönü

Jale Balcı

Antakya ANTIOCH City & Cuisine

Jale Balcı

Tadında Yolculuk

Jale Balcı

,

Hande Çilek

Antakya ve Yemekleri (küçük boy)

Jale Balcı

Olives and Olive Oil

Riches From Deep Roots

Jale Balcı

,

Müge Nebioğlu