REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

07 - 13 Nisan 2025
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2024
TÜRKÇE
  1. Engereğin Gözü

    Zülfü Livaneli

      (İnkılâp Kitabevi)
  2. Günübirlik Hayatlar

    Irvin D. Yalom

      (Pegasus Yayınları)
  3. Alaycı Kuş

    Banu Avar

      (Remzi Kitabevi)
  4. Edebi ve Edepsiz Beyoğlu

    Umur Talu

      (Literatür Yayınları)
  5. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  6. Bir Mutluluk Reçetesi

    Selçuk Şirin

      (Mundi Yayınları)
  7. Kirli Çark

    Murat Ağırel

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  8. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  9. Çiçeklenmeler

    Melisa Kesmez

      (İletişim Yayınları)
  1. Rumi

    Peter Washington

      (Random House)
  2. Clear Thinking

    Shane Parrish

      (Random House)
  3. Dune

    Frank Herbert

      (Hodder & Stoughton)
  4. It Ends With Us

    Colleen Hoover

      (Simon & Schuster)
  5. Nexus

    Yuval Noah Harari

      (Random House)
  6. Simply AI   (Dorling Kindersley)
  7. The Housemaid

    Freida McFadden

      (Little Brown)
  1. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  2. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  3. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  4. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  5. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  6. Labirent: Batı ve Hasımları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  7. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  8. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  9. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  10. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Antakya ve Yemekleri (küçük boy)
ISBN: 978-975-14-1985-9
Sayfa Sayısı: 144
Ebat: 180 x 220 mm
Yayın Tarihi: 11.12.2020
Fiyatı: 550.00 TL

Antakya ve Yemekleri (küçük boy)

Jale Balcı



"Damak tadında yöresel yenilikler..."

Özgün mönüleriyle ünlenen yemek kitapları yazarı Jale Balcı, bu kez Antakya’yı ve mutfağını tanıtıyor bize.

Balcı, bir yandan bizi kozmopolit bir yapısı olan bu antik kentin tarihinde, sokaklarında, evlerinde gezdirip camilerini, kiliselerini, havralarını, türbelerini, tarihsel kimi yerlerini tanıtıyor, bir yandan da birbirinden lezzetli yöresel yemeklerini öğretiyor, bizlerle paylaşıyor. 

Kitapta, yapmaktan ve tatmaktan büyük haz alacağımız ve bildiğimiz bilmediğimiz, duyduğumuz duymadığımız farklı damak tadında çok sayıda yemek yer alıyor.

Yazarın Diğer Kitapları

50 Pratik Mönü

Jale Balcı

Antakya ANTIOCH City & Cuisine

Jale Balcı

Tadında Yolculuk

Jale Balcı

,

Hande Çilek

Derin Köklerin Meyvesi Zeytinyağı

Jale Balcı

,

Müge Nebioğlu

Olives and Olive Oil

Riches From Deep Roots

Jale Balcı

,

Müge Nebioğlu