REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

23 - 29 Eylül 2024
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2023
TÜRKÇE
  1. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
  2. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  3. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  4. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  5. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  6. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  7. Hyunam-Dong Kitabevi

    Hwang Bo-reum

      (Athica Yayınları)
  8. Zamanı Durdurmanın Yolları

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  9. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  10. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  1. Rumi

    Peter Washington

      (Random House)
  2. Clear Thinking

    Shane Parrish

      (Random House)
  3. The Exchange

    John Grisham

      (Hodder & Stoughton)
  1. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  2. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  3. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  4. SS

    Barış Pehlivan-Barış Terkoğlu

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  5. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  6. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
  7. Zamanı Durdurmanın Yolları

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Antakya ve Yemekleri (küçük boy)
ISBN: 978-975-14-1985-9
Sayfa Sayısı: 144
Ebat: 180 x 220 mm
Yayın Tarihi: 11.12.2020
Fiyatı: 460.00 TL

Antakya ve Yemekleri (küçük boy)

Jale Balcı



"Damak tadında yöresel yenilikler..."

Özgün mönüleriyle ünlenen yemek kitapları yazarı Jale Balcı, bu kez Antakya’yı ve mutfağını tanıtıyor bize.

Balcı, bir yandan bizi kozmopolit bir yapısı olan bu antik kentin tarihinde, sokaklarında, evlerinde gezdirip camilerini, kiliselerini, havralarını, türbelerini, tarihsel kimi yerlerini tanıtıyor, bir yandan da birbirinden lezzetli yöresel yemeklerini öğretiyor, bizlerle paylaşıyor. 

Kitapta, yapmaktan ve tatmaktan büyük haz alacağımız ve bildiğimiz bilmediğimiz, duyduğumuz duymadığımız farklı damak tadında çok sayıda yemek yer alıyor.

Yazarın Diğer Kitapları

50 Pratik Mönü

Jale Balcı

Antakya ANTIOCH City & Cuisine

Jale Balcı

Tadında Yolculuk

Jale Balcı

,

Hande Çilek

Derin Köklerin Meyvesi Zeytinyağı

Jale Balcı

,

Müge Nebioğlu

Olives and Olive Oil

Riches From Deep Roots

Jale Balcı

,

Müge Nebioğlu