KATEGORİLER
- En Yeniler
- Dünya Edebiyatı
- Türk Edebiyatı
- Tarih - Araştırma
- Anı - Biyografi
- Toplum ve Siyaset
- Kent Kültürü
- Yabancı Dilde Kitaplar
- Ev - Aile - Toplum
- Sağlık ve Kişisel Bakım
- Bitkiseverin Kitaplığı
- Beslenme ve Diyet
- Yemek ve Mutfak Kültürü
- Toplum ve Ekonomi
- İş ve Yönetim
- Sinema
- Müzik
- Fotoğraf
- Mimarlık
- Sanat Dizisi
- Taschen Temel Sanat Dizi
- Sanatçılar, Akımlar, Yapıtlar
- Uygulamalı Sanat Dizisi
- Felsefe - Bilim - Estetik
- Temel Eserler
- Toplumbilim - Kültür
- Sözlük - Dil
- Bilim ve Teknik
- Çeşitli Kitaplar
- İndirimli Kitaplar
- Kitap Gazetesi
- Okul Öncesi Kitapları
- Çocuklar İçin Kaynak Kitaplar
- Masal Kitapları
- Çocuklar İçin Klasikler
- Eğlenceli Serüvenler Dizisi
- Seçimler Dizisi
- İlk Gençlik Kitapları
- Çizgi Romanlar
- E-Kitap
- Sesli Kitap
- Dağıtımını Yaptığımız Ürünler
REMZİ'DE ÇOK SATANLAR
23 - 29 Eylül 2024
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2023
TÜRKÇE
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.
John Milton
ISBN: 978-975-14-1985-9
Sayfa Sayısı: 144
Ebat: 180 x 220 mm
Yayın Tarihi: 11.12.2020
Fiyatı: 460.00 TL
Antakya ve Yemekleri (küçük boy)
Jale Balcı
"Damak tadında yöresel yenilikler..."
Özgün mönüleriyle ünlenen yemek kitapları yazarı Jale Balcı, bu kez Antakya’yı ve mutfağını tanıtıyor bize.
Balcı, bir yandan bizi kozmopolit bir yapısı olan bu antik kentin tarihinde, sokaklarında, evlerinde gezdirip camilerini, kiliselerini, havralarını, türbelerini, tarihsel kimi yerlerini tanıtıyor, bir yandan da birbirinden lezzetli yöresel yemeklerini öğretiyor, bizlerle paylaşıyor.
Kitapta, yapmaktan ve tatmaktan büyük haz alacağımız ve bildiğimiz bilmediğimiz, duyduğumuz duymadığımız farklı damak tadında çok sayıda yemek yer alıyor.