REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

03 - 09 Mart 2025
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2024
TÜRKÇE
  1. Alaycı Kuş

    Banu Avar

      (Remzi Kitabevi)
  2. Edebi ve Edepsiz Beyoğlu

    Umur Talu

      (Literatür Yayınları)
  3. Çiçeklenmeler

    Melisa Kesmez

      (İletişim Yayınları)
  4. Kirli Çark

    Murat Ağırel

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  5. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  6. Vejetaryen

    Han Kang

      (APRIL Yayınevi)
  7. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  1. Nexus

    Yuval Noah Harari

      (Random House)
  2. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  3. The Alchemist

    Paulo Coelho

      (HarperCollins)
  4. Rumi

    Peter Washington

      (Random House)
  5. Normal People

    Sally Rooney

      (Faber & Faber)
  6. The Age of AI: The Book We All Need

    Henry Kissinger

    ve 2 yazar daha   (Random House)
  7. Clear Thinking

    Shane Parrish

      (Random House)
  1. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  2. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  3. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  4. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  5. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  6. Labirent: Batı ve Hasımları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  7. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  8. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  9. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  10. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Tadında Yolculuk
ISBN: 978-975-14-1927-9
Sayfa Sayısı: 256
Ebat: 200 x 260 mm
Yayın Tarihi: 02.12.2019
Fiyatı: 765.00 TL

Tadında Yolculuk

Jale Balcı

,

Hande Çilek



"Akdeniz’den Kaliforniya’ya..."

Akdeniz ve Kaliforniya bölgeleri, coğrafi açıdan birbirlerine uzak olmalarına karşın mutfak kültürü açısından benzerlikler taşıyor. Her ikisinde de, yerel yetişen taze ürünleri kullanan, sağlıklı ve hazırlaması basit yemekleri tercih eden ortak bir yaşam felsefesinin etkisini görmek mümkün.

Jale Balcı ve Hande Çilek’in hazırladıkları Tadında Yolculuk, bizi bu iki mutfağın lezzetlerini buluşturan bir yolculuğa davet ediyor.

Yazarın Diğer Kitapları

50 Pratik Mönü

Jale Balcı

Antakya ANTIOCH City & Cuisine

Jale Balcı

Antakya ve Yemekleri (küçük boy)

Jale Balcı

Derin Köklerin Meyvesi Zeytinyağı

Jale Balcı

,

Müge Nebioğlu

Olives and Olive Oil

Riches From Deep Roots

Jale Balcı

,

Müge Nebioğlu