REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

28 Ekim - 03 Kasım 2024
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2023
TÜRKÇE
  1. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
  2. Yırtıcı Kuşlar Zamanı

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  3. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  4. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  5. Vejetaryen

    Han Kang

      (APRIL Yayınevi)
  6. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  7. Can Borcu

    Piraye

      (Mona Kitap)
  8. Merdiven Altı Terapi

    Deniz Dülgeroğlu

      (Literatür Yayınları)
  9. Zamanı Durdurmanın Yolları

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  10. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  11. Verdâ

    Nilüfer Köylüoğlu

      (Remzi Kitabevi)
  1. Nexus

    Yuval Noah Harari

      (Random House)
  2. It Ends With Us

    Colleen Hoover

      (Simon & Schuster)
  1. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  2. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  3. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  4. SS

    Barış Pehlivan-Barış Terkoğlu

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  5. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  6. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
  7. Zamanı Durdurmanın Yolları

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Ebru Erke

Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Bir müddet sektörde teknik pazarlama alanında çalıştıktan sonra doğru beslenme ve sağlıklı yaşam üzerine radyo programları yapmaya başladı. İki yıl boyunca farklı dünya mutfaklarının eğitimini aldı. Yemek kitabı editörlüğüyle başlayan yazım hayatı şu anda Food and Travel dergisinin genel yayın yönetmeni, La Cucina Italiana dergisinin yayın danışmanı ve Milliyet gazetesi gastronomi yazarlığı olarak devam etmektedir.

2015-2016 yılında Trakya Bölgesi meslek yüksekokullarında okutulmak üzere ilk kez hazırlanan Bilinçli Mutfak adlı ders kitabının bir kısmını yazıp tamamının editörlüğünü Milli Eğitim Bakanlığı için yapmıştır. Anadolu Üniversitesi’nde okutulmakta olan Gastronomi ve Medya adlı kitabın ise bir bölümünü yazmıştır. 

Çay eğitimini Hindistan’da tamamladıktan sonra, Amerika merkezli dünya çay someliyerleri birliği ITMA’dan sertifikasını almıştır. İtalya’da geçerliliği olan zeytinyağı tadım uzmanlığı sertifikasını Siena’da IRVEA Olive Oil Academy’den almış olup, Münih’teki Doemens Akademi’den aldığı eğitim sonrası dünyadaki sayılı su someliyerlerinden biri olmuştur.

Bein Gurme için iki yıl boyunca yaptığı program çekimleri bir süre verilen aradan sonra tekrar devam ediyor. Mutfak Dostları Derneği Yönetim Kurulu üyesi olup aktif bir Slow Food destekçisidir.

Yazarın Kahvaltı adlı kitabı vardır.

Yazarın Kitapları

Kahvaltı

Ebru Erke

Çay

Ebru Erke