REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

03 - 09 Mart 2025
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2024
TÜRKÇE
  1. Alaycı Kuş

    Banu Avar

      (Remzi Kitabevi)
  2. Edebi ve Edepsiz Beyoğlu

    Umur Talu

      (Literatür Yayınları)
  3. Çiçeklenmeler

    Melisa Kesmez

      (İletişim Yayınları)
  4. Kirli Çark

    Murat Ağırel

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  5. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  6. Vejetaryen

    Han Kang

      (APRIL Yayınevi)
  7. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  1. Nexus

    Yuval Noah Harari

      (Random House)
  2. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  3. The Alchemist

    Paulo Coelho

      (HarperCollins)
  4. Rumi

    Peter Washington

      (Random House)
  5. Normal People

    Sally Rooney

      (Faber & Faber)
  6. The Age of AI: The Book We All Need

    Henry Kissinger

    ve 2 yazar daha   (Random House)
  7. Clear Thinking

    Shane Parrish

      (Random House)
  1. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  2. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  3. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  4. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  5. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  6. Labirent: Batı ve Hasımları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  7. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  8. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  9. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  10. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Müşerref Kartaler

1979 İstanbul doğumlu, Yıldız Teknik Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu. Yemek macerası 17 yaşındayken üniversiteden arta kalan zamanlarında bir restoranda çalışarak başladı. 2007 yılında Muftak Sanatları Akademisi’nde profesyonel aşçılık sertifika programına katıldı. Mezuniyetinden sonra Kempinski Otel, Aija Otel, 360 İstanbul restoran gibi beş yıldızlı mutfaklarda çalıştı. Üç yıl boyunca Taze Taze adındaki kendi restoranını işletti. Aynı dönemde yemek stilistliği yapmaya başladı. Halen stilistlik ve yemek danışmanlığı yapmakta, çeşitli dergilere tarifler yazmakta ve güzel sofralar kurmaya devam etmektedir.

Yazarın Kitapları

TELDOLAP

Gizem Erman Soysaldı

,

Müşerref Kartaler