REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

11-17 Ağustos 2025
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2024
TÜRKÇE
  1. Markiz’deki Kadın

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  2. Sarı Yüz

    R. F. Kuang

      (İthaki Yayınları)
  3. Miras

    Vigdis Hjorth

      (Siren Yayınları)
  4. Merkez Bankası

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  5. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  6. Engereğin Gözü

    Zülfü Livaneli

      (İnkılâp Kitabevi)
  7. Günde Bir Doz Kedi

    Syou Ishida

      (Athica Yayınları)
  8. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  1. Clear Thinking

    Shane Parrish

      (Random House)
  2. City Cats of Istanbul

    Marcel Heijnen

      (Thames & Hudson)
  3. The Housemaid

    Freida McFadden

      (Little Brown)
  4. The Alchemist

    Paulo Coelho

      (HarperCollins)
  5. Dune

    Frank Herbert

      (Hodder & Stoughton)
  1. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  2. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  3. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  4. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  5. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  6. Labirent: Batı ve Hasımları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  7. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  8. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  9. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  10. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Müşerref Kartaler

1979 İstanbul doğumlu, Yıldız Teknik Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu. Yemek macerası 17 yaşındayken üniversiteden arta kalan zamanlarında bir restoranda çalışarak başladı. 2007 yılında Muftak Sanatları Akademisi’nde profesyonel aşçılık sertifika programına katıldı. Mezuniyetinden sonra Kempinski Otel, Aija Otel, 360 İstanbul restoran gibi beş yıldızlı mutfaklarda çalıştı. Üç yıl boyunca Taze Taze adındaki kendi restoranını işletti. Aynı dönemde yemek stilistliği yapmaya başladı. Halen stilistlik ve yemek danışmanlığı yapmakta, çeşitli dergilere tarifler yazmakta ve güzel sofralar kurmaya devam etmektedir.

Yazarın Kitapları

TELDOLAP

Gizem Erman Soysaldı

,

Müşerref Kartaler