REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

 
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2019
TÜRKÇE
  1. Bir Nefes Gibi

    Ferzan Özpetek

      (Can Yayınları)
  2. Unutkan Aşk

    Nermin Bezmen

      (Doğan Kitap)
  3. Sarmal

    Murat Ağırel

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  4. Asla Vazgeçme Asla

    Ali Türkşen

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  5. Gerek Yok, Hoş Değil

    Kürşat Başar

      (Everest Yayınları)
  6. Uygarlıkların Batışı

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  7. İşgal

    Turan Akıncı

      (Remzi Kitabevi)
  8. Ben Kazanmadan Bitmez

    Bircan Yıldırım

      (Destek Yayınları)
  1. Dune

    Frank Herbert

      (Hodder & Stoughton)
  2. Blue Moon

    Lee Child

      (Random House)
  3. Knife

    Jo Nesbo

      (Random House)
  4. Outliers

    Malcolm Gladwell

      (Penguin)
  1. Metastaz

    Barış Terkoğlu – Barış Pehlivan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  2. Şehvetiye Tarikatı

    İsmail Saymaz

      (İletişim Yayınları)
  3. Devran

    Selahattin Demirtaş

      (İletişim Yayınları)
  4. Tarihe Geçen Savunmalar

    Ömür Uzel

      (Karakarga Yayınları)
  5. Aşkımız Eski Bir Roman

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  6. Her Güne Bir Nietzsche

    Allan Percy

      (Pena Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton

Müşerref Kartaler

1979 İstanbul doğumlu, Yıldız Teknik Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu. Yemek macerası 17 yaşındayken üniversiteden arta kalan zamanlarında bir restoranda çalışarak başladı. 2007 yılında Muftak Sanatları Akademisi’nde profesyonel aşçılık sertifika programına katıldı. Mezuniyetinden sonra Kempinski Otel, Aija Otel, 360 İstanbul restoran gibi beş yıldızlı mutfaklarda çalıştı. Üç yıl boyunca Taze Taze adındaki kendi restoranını işletti. Aynı dönemde yemek stilistliği yapmaya başladı. Halen stilistlik ve yemek danışmanlığı yapmakta, çeşitli dergilere tarifler yazmakta ve güzel sofralar kurmaya devam etmektedir.

Yazarın Kitapları

TELDOLAP

TELDOLAP

Gizem Erman Soysaldı

,

Müşerref Kartaler