REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

15-21 Temmuz 2024
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2023
TÜRKÇE
  1. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  2. Saklı Yürek

    Ferzan Özpetek

      (Can Yayınları)
  3. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  4. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  5. Salkım Sokak No: 3

    İclal Aydın

      (Artemis Yayınları)
  6. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  7. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  8. Rehine

    John Grisham

      (Remzi Kitabevi)
  9. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  10. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  1. Icebreaker

    Hannah Grace

      (Simon & Schuster)
  2. The Alchemist

    Paulo Coelho

      (HarperCollins)
  3. Rumi

    Peter Washington

      (Random House)
  4. The Exchange

    John Grisham

      (Hodder & Stoughton)
  5. Funny Story

    Emily Henry

      (Penguin)
  1. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  2. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  3. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  4. SS

    Barış Pehlivan-Barış Terkoğlu

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  5. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  6. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
  7. Zamanı Durdurmanın Yolları

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Çay
ISBN: 978-975-14-1887-6
Sayfa Sayısı: 120
Ebat: 200 x 220 mm
Yayın Tarihi: 23.05.2019
Fiyatı: 275.00 TL

Çay

Ebru Erke



"Çayın kökeni, üretimi, demlenişi ve dünyada çay kültürü..."

Çin, Hindistan, Japonya, Moğolistan, Tibet… Çay pek çok ülkede coğrafya, alışkanlıklar ve geleneklerle şekillenerek o ülke kültürüne derin izler bırakıp vazgeçilmez bir yer edinmiştir. Türkiye’de çayın geçmişi yüzyıllar ötesine dayanmasa da Cumhuriyet’in ardından iyiden iyiye hayatımıza girmiş, çok kısa süre içinde de kültürümüzün vazgeçilmez bir parçası olmuştur.

Üretim şekli, tarladan fincana kadar geçen süreç, dünyadaki farklı çay alışkanlıkları ve kültürleri, en nadide çaylar, iyi çay demlemenin incelikleri, bir uzman gibi çay tadımı yapmanın sırları ve çaya dair merak edilen her şeyi bu kitapta bulacaksınız.

 

Yazarın Diğer Kitapları

Kahvaltı

Ebru Erke