REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

11-17 Ağustos 2025
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2024
TÜRKÇE
  1. Markiz’deki Kadın

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  2. Sarı Yüz

    R. F. Kuang

      (İthaki Yayınları)
  3. Miras

    Vigdis Hjorth

      (Siren Yayınları)
  4. Merkez Bankası

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  5. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  6. Engereğin Gözü

    Zülfü Livaneli

      (İnkılâp Kitabevi)
  7. Günde Bir Doz Kedi

    Syou Ishida

      (Athica Yayınları)
  8. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  1. Clear Thinking

    Shane Parrish

      (Random House)
  2. City Cats of Istanbul

    Marcel Heijnen

      (Thames & Hudson)
  3. The Housemaid

    Freida McFadden

      (Little Brown)
  4. The Alchemist

    Paulo Coelho

      (HarperCollins)
  5. Dune

    Frank Herbert

      (Hodder & Stoughton)
  1. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  2. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  3. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  4. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  5. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  6. Labirent: Batı ve Hasımları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  7. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  8. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  9. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  10. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
İstanbul Sofraları
ISBN: 978-975-14-1261-4
Sayfa Sayısı: 240
Ebat: 220 x 220 mm
Basım Sayısı: 3
Fiyatı: 850.00 TL

İstanbul Sofraları

Selin Kutucular



"Selin Kutucular’dan renkli mönüler…"

Kutucular, 4. baskıya ulaşan Büyükada Yemekleri adlı kitabının ardından bu kez İstanbul Sofraları’nı kuruyor.

Geleneksel İstanbul yemek tariflerinin yanı sıra mutfak kültürüne ilişkin anılarla bezenen kitap, renkli sanat ve sofra fotoğraflarıyla da süsleniyor.

Tasarımını Annie G. Pertan’ın yaptığı kitapta çorbalar, yumurtalı yemekler, meze ve garnitürler, zeytinyağlılar, salatalar, et yemekleri, balık ve deniz ürünleri, pilav ve makarnalar, börek ve un işleri, tatlılar, reçeller, içecekler ayrı bölümler halinde yer alıyor. Ayrıca çay saati adlı bir bölümde kurabiye ve kekler tanıtılıyor.

Yazarın Diğer Kitapları

Büyükada Yemekleri

Selin Kutucular

Büyükada Cuisine

Selin Kutucular