REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

04 - 10 Kasım 2024
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2023
TÜRKÇE
  1. Yırtıcı Kuşlar Zamanı

    Ahmet Ümit

      (Yapı Kredi Yayınları)
  2. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
  3. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  4. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  5. Vejetaryen

    Han Kang

      (APRIL Yayınevi)
  6. Merdiven Altı Terapi

    Deniz Dülgeroğlu

      (Literatür Yayınları)
  7. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  8. Can Borcu

    Piraye

      (Mona Kitap)
  9. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  10. Mobius

    Adam Fawer

      (APRIL Yayınevi)
  1. Nexus

    Yuval Noah Harari

      (Random House)
  2. Ataturk

    Andrew Mango

      (Hodder)
  3. Just Kids

    Patti Smith

      (Bloomsbury)
  4. It Ends With Us

    Colleen Hoover

      (Simon & Schuster)
  5. Atomic Habits

    James Clear

      (Random House)
  1. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  2. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  3. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  4. SS

    Barış Pehlivan-Barış Terkoğlu

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  5. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  6. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
  7. Zamanı Durdurmanın Yolları

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
İstanbul Sofraları
ISBN: 978-975-14-1261-4
Sayfa Sayısı: 240
Ebat: 220 x 220 mm
Basım Sayısı: 3
Fiyatı: 765.00 TL

İstanbul Sofraları

Selin Kutucular



"Selin Kutucular’dan renkli mönüler…"

Kutucular, 4. baskıya ulaşan Büyükada Yemekleri adlı kitabının ardından bu kez İstanbul Sofraları’nı kuruyor.

Geleneksel İstanbul yemek tariflerinin yanı sıra mutfak kültürüne ilişkin anılarla bezenen kitap, renkli sanat ve sofra fotoğraflarıyla da süsleniyor.

Tasarımını Annie G. Pertan’ın yaptığı kitapta çorbalar, yumurtalı yemekler, meze ve garnitürler, zeytinyağlılar, salatalar, et yemekleri, balık ve deniz ürünleri, pilav ve makarnalar, börek ve un işleri, tatlılar, reçeller, içecekler ayrı bölümler halinde yer alıyor. Ayrıca çay saati adlı bir bölümde kurabiye ve kekler tanıtılıyor.

Yazarın Diğer Kitapları

Büyükada Yemekleri

Selin Kutucular

Büyükada Cuisine

Selin Kutucular