REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

03 - 09 Haziran 2024
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2023
TÜRKÇE
  1. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  2. Saklı Yürek

    Ferzan Özpetek

      (Can Yayınları)
  3. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  4. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  5. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  6. Verdâ

    Nilüfer Köylüoğlu

      (Remzi Kitabevi)
  7. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  8. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  9. Yağmur Çiseliyor

    Osman Balcıgil

      (Destek Yayınları)
  1. A Little Life

    Hanya Yanagihara

      (Pan MacMillan)
  2. Dune

    Frank Herbert

      (Hodder & Stoughton)
  3. Happy Place

    Emily Henry

      (Penguin)
  4. Rumi

    Peter Washington

      (Random House)
  1. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  2. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  3. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  4. SS

    Barış Pehlivan-Barış Terkoğlu

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  5. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  6. Dört Anlaşma

    Don Miguel Ruiz

      (Ötesi Yayıncılık)
  7. Zamanı Durdurmanın Yolları

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Mimolett
ISBN: 978-975-14-1573-8
Sayfa Sayısı: 160
Ebat: 228 x 280 mm
Fiyatı: 355.00 TL

Mimolett

Murat Bozok



"Gastronomiye gönül veren ve ağzının tadını bilenler için…"

“Aşçılık renkli ve serüvenlerle örülmüş bir yol. Köstebek yuvası gibi mutfaklarda, herkesin tatil yaptığı zaman dilimlerinde, bıçak kesikleri ve yanıklarla dolu ellerle uzun saatler boyunca çalışmayı seçmenin sadece bir sebebi olabilir, o da aşçılığa duyulan “aşk”.

“İnsanın kanına bir kez girdiğinde kolay kolay çıkmayacak bir tutkudur bu. Bu kitapta ilk restoranım ve göz nurum olan Mimolett´in hikâyesini, felsefesini ve yemeklerini dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım.

“Gastronomiye gönül vermiş, ağzının tadını bilen, yemek yemekten zevk alan, bu zorlu mesleği seçen veya seçmeyi düşünen herkese ışık tutması dileğiyle...” Murat Bozok